Nieuwsoverzicht

Resultaat 61 - 70 (van 179)

 • Senia zoekt leesgrage nieuwe leden Bekijk details

  20 augustus 2020

  Heb je juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om mooie boeken te lezen en de behoefte om je leeservaring met anderen te delen? Word dan lid van een Senia-leesclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

 • Deze zomer jouw place to bieb! Bekijk details

  10 juli 2020

  Je vervelen deze zomer? dacht het niet! Deze zonnige activiteitenprogramma's zijn leuk voor iedereen. Pak je agenda erbij en plan er lekker op los.

 • Bakkie doen? Bekijk details

  9 juli 2020

  Welkom terug in de bieb, we hebben je gemist. Gelukkig ben je weer terug bij ons, misschien zelfs al een tijdje. Met de versoepelingen van de regels zijn we deze zomer weer de bieb die jij gewend bent. Dat dit weer mogelijk is willen we graag samen met jou vieren. Mogen we jou daarom trakteren op een heerlijke kop koffie of thee van STEK?

 • Oeps, foutje met de nieuwsbrief Bekijk details

  2 juli 2020

  Het verzenden van de info-mail ging niet helemaal vlekkeloos en daarom heb je een dubbel aantal mails van de Bibliotheek Venlo in jouw mailbox ontvangen. Onze excuses hiervoor. We hopen dat we je in ieder geval deze zomer een gratis kop koffie/cappuccino/latte of thee naar keuze mogen aanbieden in STEK. De voucher ligt voor jou klaar bij de klantenbalie.

 • Kidz Science presenteert: Ontdek de wereld van het 3D-printen Bekijk details

  12 juni 2020

  Techni-geeks en hersen-kraak-oplossers opgelet: dit is serious business! Heb jij al eens kennis gemaakt met een 3D-printer? Weet jij al welke duizend-en-één-mogelijkheden zo'n mooi apparaat in zich heeft? Binnenkort ontdekken we het samen met Hackerspace. Welkom bij Kidz Science!

 • BoekStart nodigt ouder & kind uit om samen taal te beleven Bekijk details

  10 juni 2020

  Sinds maart 2019 is het project BoekStart onderdeel van onze dienstverlening. BoekStart; een samenwerking tussen Bibliotheken, kinderopvang en consultatiebureau's richt zich op ouders van het hele jonge kind.

 • Provinciale voorleeskampioenen letterlijk in het zonnetje gezet Bekijk details

  4 juni 2020

  Jaarlijks zijn de Nationale Voorleeswedstrijd voor het basisonderwijs, de PABO-studenten en Read 2 Me! voor middelbare scholieren een hoogtepunt voor voorleestalent uit alle windstreken. Vanwege corona werd de provinciale finale dit jaar in Limburg en Brabant op alternatieve wijze georganiseerd. De virtuele technologie hielp daarin een aardig handje mee.

 • Kans maken op een Zoom-sessie met bestsellerauteur Karin Slaughter? Bekijk details

  29 mei 2020

  De Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Tegelijk met het Vakantielezen, halen we tussen 1 en 21 juni ons lezershart nog eens extra op. Zeker voor liefhebbers van thrillers, detectives en alles wat spannend is, halen we alles uit de kast. Letterlijk!

 • Meer geld voor onze bieb Bekijk details

  28 mei 2020

  De afgelopen tijd hebben we ons sterk gemaakt voor een financieel sterke Bibliotheek Venlo. Een Bibliotheek die met haar programmering van betekenis is voor stad en kernen. We hebben als bieb veel bereikt voor de informele educatie van de inwoners van Venlo. De afgelopen jaren hebben we een een breed programma geboden met kennis, informatie en culturele elementen. De financiële middelen stonden alleen niet in verhouding tot onze resultaten, het was twee voor twaalf.

 • Werken aan je soft skills en digitale vaardigheden met de Online Bibliotheek Bekijk details

  27 mei 2020

  Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk.

Paginanavigatie