Winnen: gratis workshop micro:bit!

Gepubliceerd op: 19 januari 2022 10:42

Hou jij van wetenschap en techniek? Dan zijn de workshops micro:bit van KidzScience echt iets voor jou. In 5 workshops ga je leren om een micro:bit te programmeren. Een micro:bit is een mini-boardcomputer waarmee je leert programmeren en de mogelijkheden van elektronica leert ontdekken. Ook als je nog geen ervaring hebt met programmeren ben je van harte welkom.

Voordat we starten met de 5 workshops beginnen we met een proefworkshop. Dit is een workshop waar we de eerste stappen zetten in de wereld van de micro:bit en wat je daar allemaal mee kunt doen. Spannend! Het super goede nieuws is, deze proefworkshop kun je winnen. Ja, je hoort het goed. Win een volledig verzorgde middag en zet je eerste stappen in de wereld van het programmeren. We gaan er natuurlijk iets leuks en leerzaams van maken. Tijdens deze proefworkshop worden er beelden gemaakt die ter promotie van KidzScience worden ingezet. De proefworkshop vindt plaats op woensdag 26 januari van 15.00-16.30 uur in de Stadsbibliotheek Venlo.

Wil je kans maken op deze te gekke workshop micro:bit programmeren en ben je tussen de 8 en 12 jaar? Stuur ons dan een berichtje. In totaal geven we vijf plekken weg, dus reageer snel! We maken de winnaars bekend op maandag 24 januari 2022. Je krijgt persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 


De winnaars zijn inmiddels bekend. Gefeliciteerd Wessel, Quinn, Fabian, Thijs en Sam. Wil je ook aan de slag met de micro:bit? Je kunt je nu aanmelden voor de workshops micro:bit programmeren. Ze starten op 16 februari 2022.

Aanmelden workshops micro:bit